Sonus Faber ‘Homage Tradition series’ – AMAZING PRODUCT

Sonus Faber - Amati tradition

De Homage Tradition series is een ode aan de ‘looks & lines’ waarmee Sonus Faber zijn producten al zolang vormgeeft. Deze totaal vernieuwde serie is een Italiaanse oogappel qua design maar ook technologisch vooruitstrevend.

Maar het belangrijkste is toch de klankkwaliteit en we kunnen zeggen dat ze werkelijk op elk punt verbeterd zijn. Superstrakke laag-weergave. Transparant met een geweldige stage-opbouw en ja, we durven zelfs te zeggen dat de prijskwaliteit-verhouding extreem goed is. Deze Homage Tradition series bestaat uit de Amati Tradition, Serafine Tradition en de Guarneri Tradition.

Absoluut een Amazing Products dus.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16