SCHNERZINGER interferentievrij genieten

SCHNERZINGER
interferentievrij genieten

SCHNERZINGER
cables, elimination protectors, power products

Als je een prachtige en kostbare installatie hebt staan, wil je perfect geluid. Met de keuze van kritisch op elkaar afgestemde componenten kom je een heel eind. Maar toch is er een aspect dat maar al te vaak over het hoofd wordt gezien en die de prestaties van je set enorm kunnen verhogen.

Schnerzinger Met het gemak van mobiele telefoons, tablets, wifi-routers, etc. wordt alles steeds draadlozer. De akoestische ruimte vult zich echter wel met allerlei electromagnetische frequenties en dat veroorzaakt ruis en signaalverstoring. Dat wil je niet en het is dus van belang de ruimte te zuiveren en storingsvrij te houden. En dat kan!

SCHNERZINGER is een van de weinige partijen die het belang van een ruisvrije etherruimte en storingsvrije signaaloverdracht inzien en ontwikkelt hier al jarenlang producten voor. Kabels die niet door electromagnetische straling worden beïnvloed door atomic bonding techniek. Power products die de onzuiverheden van de voeding tot in het uiterste reguleren. En eliminationprotectors die de ruimte actief zuiveren door middel van giga cancelling.

Als je hun producten in combinatie met elkaar gebruikt heb je een signaalzuiverheid die nagenoeg perfect is.

Wij gebruiken deze producten in al onze luisterruimtes en tijdens onze muziekopnames in de studio. Ongekend en ongehoord. Wij snappen nog steeds niet goed waarom dit soort producten niet op grotere schaal worden gebruikt want het voordeel is verbluffend.

Als je jezelf wil overtuigen, maak een afspraak en kom langs en we laten je het verschil horen.

Schnerzinger LOGO

Harry en Michael van Rhapsodylotus-rhapsody

Harry en Michael zijn het gezicht en de drijfende krachten achter RHAPSODY.

Beiden hebben veel kennis opgedaan als klankregisseurs van klassieke en jazz-opnamen. Die ervaring is nog steeds van grote invloed op de af- en samenstelling, – de ‘tuning’ – van een high-end-set. En van absoluut belang om klanten op de juiste manier advies te geven.

Rhapsody is geen gewone winkel maar een bruisende ontmoetingsplaats waar muziek- en audioliefhebbers zich thuis voelen. Rhapsody heeft ook een neusje voor bijzondere producten en het signaleren van relevante innovaties in de high-end-wereld.


• Maak een afspraak en kom langs in onze winkel om onze producten live te ervaren.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).


Maak een afspraak:

bericht
Rhapsody