Rhapsody-nieuwsbrief: to show or not to show?

Beste mensen!

Heerlijk, de – OP AFSPRAAK – sessies lukken! Dus heb je zin in een kop koffie, een praatje, een lekker stukje muziek, maak een afspraak en wees welkom. Het is voor ons ook even wennen geweest vooral omdat wij van die knuffelaars zijn. Maar het veilige 1,5 meter-afstandhouden in combinatie met de hygiënische voorzieningen blijkt goed te werken. 

Vooralsnog gaan we nog geen shows organiseren hoewel we wel plannen hebben om dit op een creatieve manier te gaan doen. Maar daarover horen jullie later meer. 

Het gaat ons nog steeds goed, wel hebben we besloten om onze voorraad wat te verminderen. Mochten er producten in onze winkel staan waarin je geïnteresseerd bent, bel ons en wellicht maken we er dan een super-deal van.

Zoals jullie weten, kunnen we niet stil zitten en hebben we inmiddels ook een eigen YouTube-kanaal waar we producten die we in huis hebben, bespreken en laten zien. Binnenkort zitten we ook op Instagram waar we onder andere muziektips (zowel vinyl als download) onder de aandacht willen gaan brengen. Dan kan Harry zijn nieuwe muziek, die hij altijd via de shows laat horen, toch met je delen! 

 Gratis download | ‘Landscape of sound’-meditatie

Zoals velen weten, verzorgt Spirit Connection, het zusterbedrijf van Rhapsody, meditatieve concerten. Frans de Rond van Sound-Liaison en Harry zijn al een jaar bezig klankmeditaties te produceren. Het is een ambient klankconcept waar je als luisteraar volledig in de klanken verdwijnt zoals je compleet kan verdwijnen in het kijken naar een landschap. Spirit Connection stelt deze ‘Land-scape of Sound’-meditatie (met als thema Oplossen) gratis beschikbaar. De hoge resolutie downloads staan voor jullie klaar op de website van Frans (www.soundliaison.com). Verder vind je op zijn website ook uitzonderlijk goede jazzopnames.

Lees eerst de tekst die erbij staat en ga dan lekker luisteren via je hifiset.

Blijf vooral gezond! Met muzikale groet,

Harry & Michael, Gerard & Frans

Rhapsody