Rhapsody SUMMER VIBES – 7 juli, 14 juli, 21 juli en 4 augustus

Niet alleen de zon lonkt maar ook onze zomerse Rhapsody-shows met apparatuur, muziek en workshops. Kom genieten van stralende klanken en verrijk je audiokennis.


Tsakiridis • Pegaso • Sonus Faber

7 juli van 10 tot 16 uur

Tijdens deze show zetten we de OLYMPICA 2 en GUANERI van SONUS FABER in het zonnetje in combinatie met de nieuwe buizenversterkers van het Griekse TSAKIRIDIS. De versterkers van deze verrassende nieuwkomer bieden erg veel muziek voor hun geld. Daarnaast echt één van de aller­mooiste geïntegreerde buizenversterker uit Italië: de PEGASO 50 WATT. Onwaarschijnlijk mooi. Al met al een dag bij uitstek voor onze buizen-fans.


McIntosh • TAD • Elac

14 juli van 10 tot 16 uur

McIntosh is de ‘Easy Rider’ van de high-end-audio. Waarom? Je rijdt een Harley niet voor de snelheid of beste wegligging, maar om z’n gevoel van vrijheid. Onverschillig voor wat anderen denken, eigenwijs je eigen weg gaan. Zo klinkt de McIntoch: ‘born to be free’. En ik kan je zeggen daar word je hebberig van.


Harmonix-workshop

21 juli van 10 tot 16 uur

Met Ed van Daluso gaan we alles van Harmonix laten horen. Wij zijn erg enthousiast over deze verleidelijke producten.


Akoestiek met Sonitus en Vulcano

4 augustus van 10 tot 16 uur

De akoestiek fine-tunen met VULCANO en SONITUS panelen. Voor deze demonstratie gebruiken we een supersetje en fijne muziek!


Het wordt een gezellig ontspannen luistershow, waarbij je onder de indruk zult zijn van de muziek en de apparatuur.
Michael, Harry en Gerard staan als DJ’s en barista’s voor je klaar. 

We zien je graag!

Rhapsody