Rhapsody SUMMER EVENTS (TAD, Marantz, Sonus Faber, Naim)

Rhapsody SUMMER EVENTS

8 juli, 15 juli, 22 juli en 29 juli


Voor alle muziek- en audioliefhebbers die de julimaand nog heerlijk in ons kikkerlandje verblijven hebben we een aantal leuke shows met bekende en nieuwe producten uit ons assortiment. Hier de data voor deze events;

> Zaterdag 8 juli van 10.00 – 16.00 uur

Deze dag een extreme topset bestaande uit; TAD compact reference one luidspreker, de electronica is volledig van Soulution en de draaitafel is van TechDas. Dus achteroverliggen en genieten.

> Zaterdag 15 juli van 10.00 – 16.00 uur

Vandaag staat de nieuwe Sonus Faber Homage tradition Amati en Serafino luidsprekers centraal. Deze juweeltjes gaan we laten horen met het Canadese Moon, dr. Feickhert draaitafels en Aurender mediaplayers.

> Zaterdag 22 juli van 10.00 – 16.00 uur

Deze dag staat helemaal in het teken van Marantz. De relatie tussen Ken Ishiwata en Rhapsody is al meer dan 30 jaar oud en als Ken iets bijzonders ontwikkelt dan zijn wij erbij. We draaien met de Marantz PM-10 en de PM-14S1 geïntegreerde versterkers en de SA-10 en SA-14S1 super audio cd-speler. De luidsprekers die we gaan gebruiken zijn van Conquistar.

> Zaterdag 29 juli van 10.00 – 16.00 uur

Centraal staat Naim met Uniti Atom, Core en als primeur: de Nova. Dit gaan we combineren met één van onze favoriete, betaalbare luidsprekers de Golden Ear Triton Two Plus. Ook spelen we met TAD ME1 luidsprekers, maar deze in combinatie met grover geschut van Naim.

We zien je graag!


Rhapsody