RHAPSODY shows: 26 & 27 januari – THRAX vs THRAX

RHAPSODY - Zen & the art of fine audio - shows:

26 & 27 januari – 3 sessies


NOTHING COMPARES TO THIS:

THRAX versus THRAX

met Cessaro en Grimm

Dit wordt  een boeiende show met een buizenversterker versus een solid-state. Zo’n vergelijking gaat natuurlijk nooit helemaal op. Er zijn talloze factoren die het resultaat beïnvloeden. 

Maar zo’n vergelijking is wel een leuke aanleiding om de geïntegreerde buizenversterker ENYO Mk2 en de solid-state ARES Mk2 van THRAX naast elkaar te beluisteren. Beiden zijn modulair van opbouw en vallen binnen dezelfde prijsklasse.

 

De solid-state Ares is volledig mono opgebouwd en heeft een Classe A-driver, inclusief hoogwaardige MM en MC phono-input en een output-power van120watt.

 

De buizen Enyo heeft een gebalanceerde single ended triode liquidity met zero global feedback en dezelfde hoogwaardige MM en MC phono-input met 50watt output-power.  Beiden zijn uit te voeren met een super DAC als optie.

 

Als luidspreker sluiten we  wij de OPUS 1 aan. Een unieke hoorn-speaker van CESSARO. Dit merk is nieuw bij ons en Ralph, hun ontwerper, heeft volgens ons, de mooiste hoorn-luidspreker die wij ooit gehoord hebben, gebouwd. De prijs is 39.000 euro per paar. Is eenvoudig plaatsbaar en laat zich door een buizenversterker van 20 watt met gemak aansturen. 

Zo, dat is een statement…, maar we gaan het je laten horen.

 

Als frontend gebruiken we de MU2 streamer + DAC van onze vrienden van GRIMM. Een pracht product, dat ons heeft verrast. Bravo!!! Prijs/performance: vijf sterren!

 

Geef je oren de kost en reserveer een plek voor één van onze shows en beoordeel zelf wat je voorkeur heeft.

We zien je graag! 


 – Harry & Michael –

 

Meld je aan via: TICKETS.

Rhapsody