RHAPSODY shows: 24 & 25 november – Marten Mingus Septet – CH Precision

RHAPSODY - Zen & the art of fine audio - shows:

24 & 25 november


Marten Mingus Septet – CH Precision – Pink Faun & Döhmann

> MARTEN Mingus Septet

Het Zweedse Marten komt met een compleet nieuw speaker-design. Wat kan je dan verwachten? Een uitgekiende combinatie van precisie en power. Deze Septet heeft  een vier-wegsysteem met zeven drivers. De custom ‘Pure Diamond’ tweeters en Beryllium high-midrange drivers zorgen dat elk detail helder, dynamisch en ruimtelijk wordt weergegeven.
De geavanceerde demp-matten, houten tops en bodems, en aluminiumplaat zorgen voor een behuizing met uitmuntende resonantie-beheersing.

 

> PINK FAUN 2.16 Ultra

De symbiose van de technische voordelen van het digitale, en de muzikaliteit van het analoge domein, zorgen dat Pink Faun-ontwerpen op eenzame hoogte vertoeven. Wij hebben qua streamers nog nooit zoiets gehoord. Verbluffend!!!
En nu is er de dubbele Pink Faun Ultra. Analoog liefhebbers zullen smullen van deze ‘best of both worlds’ streamer. De referentie voor digitale reproductie wordt hiermee opnieuw gedefinieerd.

 

> DÖHMANN Helix One MK3

Mark Döhmann wordt gezien als de goeroe op het gebied van draaitafel-design. Zijn totaal vernieuwde Helix One MK3 verlegd opnieuw grenzen. Luister naar Miles Davis’  Kind of Blue en het is als of je dit album voor het eerst hoort.

 

> CH PRECISION solid state

We sluiten deze speakers aan op onze absoluut favoriete versterker: de ‘solid state’ van CH Precision. Dit unieke Zwiterse bedrijf onder leiding van Florian Cossy, produceert ook unieke DAC’s , CD spelers en phono-trappen. Hun ontwerpen vinden we altijd in de voorhoede van de high-end-audio. Wereldwijd zijn de reviews het er over eens: Dit is ultiem!  

 

> SCHNERZINGER field elimination + JORMA & AUDIOQUEST kabels

DE SHOWS

De mensen van Marten, Pink Faun en CH Precision zijn tijdens de sessies aanwezig en vertellen je over hun ontwerpen en beantwoorden vragen.
En muzikaal schenken we natuurlijk aandacht aan de muziek van Charles Mingus.

 

WAT WIL JE NOG MEER?

Wat dacht je van bijzondere opnames en fijne muziek uit Harry’s vinyl-collectie!
Een ongedwongen sfeer van muziek-liefhebbers en audio-fijnproevers onder elkaar. En de lekkerste koffie van het Land van Ravenstein.
Wees erbij! We zien je graag! 24 & 25 november!


 – Harry & Michael –

 

Meld je aan via: TICKETS.

Rhapsody