Binnenkort bij Rhapsody> ESTELON Forza, DÖHMANN Helix One MK2 en NAIM solstice

Binnenkort bij Rhapsody!


• ESTELON Forza speakers

• DÖHMANN Helix One MK2 draaitafel

• NAIM Solstice draaitafel


ESTELON Forza exclusief bij Rhapsody

estelon_forza_blackDe Forza is de langverwachte toevoeging aan de vlaggenschipserie van Estelon. Met een hoogte van bijna 1,7 meter biedt dit elegante ontwerp het allerbeste wat Estelon karakteriseert: de perfecte synergie tussen esthetiek en techniek. Door alleen materialen en componenten te gebruiken die het meest geschikt zijn voor deze speakers en deze met het grootste detail te vervaardigen, weet de Forza muziek leven in te blazen. Het strakke design bestaat uit een enkele kast daardoor is de Forza net iets kleiner dan de Estelon Extreme.

Forza zit, zoals de naam al doet vermoeden, vol met onvoorstelbare verfijnde kracht. Op het moment dat de elektrische stroom door de aandrijfelementen gaat, wordt de Forza springlevend. Elke nuance danst door de lucht en creëert een realistisch geluidsbeeld. Zo weet je de luisteraar te raken en voor je te winnen. De Forza gaat ongetwijfeld diepe indruk maken.


DÖHMANN Helix One MK2 in demo bij Rhapsody

Döhmann Helix One MK2Eén van de allermooiste draaitafel die er is. De Helix One MK2 is ontworpen door de internationaal befaamde analoge ontwerper Mark Döhmann en zijn team. Hun doel is een draaitafel die analoog ongeëvenaarde prestaties levert. Deze MK2 is dan ook het resultaat van van jarenlang onderzoek, ontwikkeling, samenwerking en luisteren. 

Er worden meerdere nog nooit eerder toegepaste ontwerpoplossingen toegepast bij deze draaitafel, waaronder een volledig geïntegreerd Minus K trillingsisolatie-systeem dat gebruik maakt van NSM-technologie (Negative Stiffness Mechanism) en een mechanisch crossover-netwerk dat is ontworpen om midden- en hoogfrequente trillingen te isoleren. Deze draaitafel verdient een glansrijke rol in elke high-end audio-set.


NAIM Solstice draaitafel

Naim Solstice special edition turntableEen totaal nieuw design en NAIM’s eerste draaitafel. Deze Solstice Special Edition is gelimiteerd tot slechts 500 stuks, Hij bestaat uit een Solstice-draaitafel, een nieuwe-generatie-versie van de iconische NAIM Aro-toonarm, een Equinox MC-cartridge, Solstice Series Phono Stage, voeding en een op maat gemaakte accessoireset. De Solstice-draaitafel combineert de belangrijkste Naim-ontwerpfilosofieën, zoals mechanische ontkoppeling op meerdere niveaus en toepassing van prachtige materialen. Tevens een magnetisch lager dat een hooggepolijste aluminium plaat met hoge massa ondersteunt, met een uniek zelfkalibrerend motoraandrijfsysteem, dat uiterst precies de NAIM beoogde weergave levert.

Het Special Edition-pakket bevat ook een herdenkingsboek, plus het Naim Records True Stereo-album – een samengestelde verzameling True Stereo-opnamen van superieure kwaliteit, opnieuw geremasterd voor vinyl.


lotus-rhapsody

• Maak een afspraak en kom langs in onze winkel om onze producten live te ervaren.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).


MAAK EEN AFSPRAAK >

Rhapsody