Rhapsody Excellente sets

set 1:
Persona 3F van PARADIGM + PRIMALUNA + THORENS + AURENDER

De Primaluna EVO 400 buizen amp wereldwijd en door ons als superieur getest combineert excellent met de Primaluna EVO 100 D/A convertor en de Aurender N100H streamer plus 2Tb opslag.
En als primeur de Thorens TD 1600 draaitafel. Want Thorens draai-tafels zijn terug aan de top en ze hebben ons weten te verrassen.
De Persona line luidsprekers van Paradigm trokken allang onze aandacht en nu voeren we deze in ons assortiment. Uitzonderlijke specificaties:
gebruik van high performance Beryllium in tweeter en midrange-speakers. In allerlei kleuren en uitvoeringen te krijgen.  

En de tweede set:
TRAFOMATIC + AURENDER +MSB + Persona 7F van Paradigm

Hier combineren we de Paradigm Persona 7F met de unieke geïntegreerde EOS versterker van Trafomatic met meer dan 120 watt buizen–power. Deze amp speelt soepel met alle grote luidsprekers die we hebben; TAD, Sonus Faber, Zellaton, etc.
En wat zeker niet mag ontbreken is de Trafomatic Evolution phonotrap. De analoge component is de Thorens draaitafel. En digitaal spelen we met de Aurender ACS10 muziekserver/streamer/CD ripper. Als DAC hebben we de MSB The Discrete DAC. Voor dit geld is dit muzikale apparaat de absolute top en ook nog volledig modulair samen te stellen.

SHOWTIME:
25 januari
10.00 – 16.00 uur
Rhapsody