REDEFINING THE STATE OF HIGH-END met CH Precision 10 series

REDEFINING THE STATE OF HIGH-END


CH PRECISION 10 series

[…] ‘Meestal wanneer een bedrijf een nieuw product lanceert, popelen ze om te vertellen wat het allemaal doet. De ‘10-serie’ (de L10 Dual Monaural Twin-Chassis Line Preamplifier en M10 Twin-Chassis Power Amplifier) van CH Precision doet echter precies het tegenovergestelde. 

CH Precision M10 & L10Wij denken dat ze daardoor een compleet nieuwe standaard zetten als het gaat om muziekweergave. Bij hun apparatuur gaat het namelijk niet om wat het dòet, maar juist om wat het nièt doet! Ze limiteren de resolutie op laag niveau niet en comprimeren zelfs het meest buitensporige dynamische bereik niet. Ze laten de klankruimte onaangetast, polijsten geen harmonieën of klankkleuren en vlakken geen ritmes af. Ze voegen niets toe of leggen geen eigen karakter op aan de signaalprocessen. In feite zijn ze onhoorbaar, hoe raar dat ook klinkt. Ze overstijgen de traditionele technologische beperkingen met het door geavanceerde softwarecontrole configureerbaar zijn van
kritiek operationele parameters. 

Deze versterkers klinken niet solid-state, ze klinken niet als buizen, ze klinken nergens naar – behalve de pure muziek die je erin voert en door je luidsprekers worden weergegeven.
De 10-serie, misschien wel de beste versterkers die je nooit in je audiosysteem zult kunnen horen!’ […] 

Dit opmerkelijke statement komt van één van de meest toonaangevende internationale reviewers Roy Gregory (HIFI+).
Wij kunnen daar niets aan toevoegen en doen er dus verder maar het zwijgen toe, hahaha…


Estelon-forzaESTELON Forza

Estelon is; akoestische excellentie, ingenieuze techniek en pracht design. Nu overtreffen ze zichzelf met hun vlaggenschip de Forza. Natuurlijk hebben we deze parels opgesteld, want je weet, we hebben een zwak voor topklasse speakers…
De ontwerper van Estelon is ook aanwezig voor korte lezingen.


Döhmann Helix One MK2DÖHMANN Helix One MK2

Misschien wel de mooiste draaitafels die we kennen. Dit ontwerp van de befaamde Mark Döhmann past meerdere geavanceerde technieken toe; een volledig geïntegreerd Minus K trillingsisolatie-systeem met NSM-technologie (Negative Stiffness Mechanism) en een mechanisch crossover-netwerk om midden- en hoogfrequente trillingen te isoleren. Deze draaitafel verdient een luisterrijke plek in de sets van muziek-liefhebbers en vinyl-fanaten die het maximale uit hun platencollectie willen halen.


SCHNERZINGER

Schnerzinger GIGA PROTECTOR

Schnerzinger is voorhoede-speler op het gebied van field elimination, wat zoveel wil zeggen als het verwijderen van verstoring door elektro-magnetische velden. Voor ons is de meest revolutionaire ontwikkeling op gebied van high-end in de laatste jaren. Alle grote sets die wij de afgelopen jaren hebben aangesloten, hebben wij door deze producten kunnen laten excelleren. 


BASSOCONTINUO

Bassocontinuo Ultimate Line audio racks

Ultimate Line – het stilste rack wat wij gehoord hebben. Uniek ontwerp met een compromisloze techniek specificaties. De ontwerper is aanwezig om de achter-gronden van unieke product toe te lichten.


 


BASSOCONTINUO Ultimate Line audio racks


DÖHMANN Helix One MK2


CH PRECISION M10 & L10


Schnerzinger GIGA PROTECTOR


Estelon Forza

lotus-rhapsody


 

afspreken VOOR EEN SESSIE

Rhapsody