NAGRA HD line + ZELLATON Stage

NAGRA HD preamp

NAGRA HD LINE  The Sound Of Source

Als we de Nagra HD line introduceren dan staat daar niet voor niets HD bij. High Definition (HD) staat bij Nagra voor uitzonderlijke detaillering, realistische doortekening en drie-dimensionaal levensecht klankbeeld.

Het superieure Nagra weet grenzen te verleggen en overbrugt nagenoeg het onderscheid tussen wat elektronica kan en de directe live muziekbeleving. 

Meteen als de eerste noten klinken word je getroffen door de diepte van het geluidsbeeld en de levensechte muziekervaring. Bij Nagra is de geluidskwaliteit van de originele opname en trouw aan de bedoeling van de muzikanten, het leidende motief. Nagra weet hoe het de bron moet laten wéérklinken.

Zellaton Stage speakers

Wij zijn al Nagra-fans vanaf het begin en met trots zijn wij nu ook de exclusieve dealer voor Nederland van de Nagra HD line. 

Bij deze set gebruiken we als speakers de Zellaton Stage. Telkens als we deze speakers aansluiten zijn we compleet overrompeld. Volgens ons hebben we hier een legende in wording.

NAGRA CLASSIC LINE

NAGRA Classic Preamp

De tweede audio-set demonstreren we met de Nagra Classic Line. Waarom? Dat laten we je tijdens de show horen. Als speakers sluiten we de nieuwe TAD E1 TX. Een fusie van Japanse schoonheid en ultieme akoestische perfectie. 

DÖHMANN AUDIO – Helix Two MK2 draaitafel met Schreuder-arm en Fuuga-element.

De altijd innovatieve Mark Döhmann (ontwerper van de legendarische Continuum draaitafel) bouwt de meest geavanceerde analoge draaitafels, zodat muziek-lief-hebbers het maximale genot uit hun platencollectie kunnen halen. Wij zijn er daarom trots op dat we deze draaitafel exclusief mogen laten horen. 

SCHNERZINGER – field elimination en bekabeling

Schnerzinger – innovative interfering field elimination – AMAZING PR

Field elimination betekent het filteren en verwijderen van elektro-smog, die wordt veroorzaakt door elektro-magnetische velden en dergelijke.
Schnerzinger houdt zich hier al 10 jaar mee bezig en met een verbazingwekkend resultaat. 

Rhapsody