18 & 19 December: Live To Two-Track Analogue

studer

Afgelopen juli vonde de eerste Live To Two-Track opnamen plaats in het pand van Rhapsody, met toen als gasten Atzko Kohashi, Denise Jannah en Sebastiaan Kaptein.

In december gaan er opnieuw een tweetal concerten plaatsvonden en dit keer in MCO Studio 2. Ook daar gaan we samen met Frans de Rond (recording engineer) een volledige analoge live naar twee sporen opnemen. Het belooft een prachtig spektakel te worden met niemand minder dan Joost Lijbaart, percussie en drums. Joost gaat twee dagen optreden in een trio- en duoformatie.

Op vrijdag 18 december is het duo Wolfert Brederode (piano) en Joost Lijbaart (drums). Wolfert en Joost begonnen hun duo 10 jaar geleden en spelen sinds die tijd veel samen. Daarnaast zijn ze ook actief in de groep BATIK en spelen beiden in het akoestische kwartet van saxofonist Yuri Honing. Voor de kenners is Wolfert Brederode een ECM-artiest.

Op zaterdag 19 december is het trio Sanne Rambags (zangeres), Bram Stadhouders (gitarist) en Joost Lijbaart (drums). De jonge zangeres Sanne Rambags staat centraal in dit avontuurlijke trio. Twee grote namen die in deze samenstelling samen met het breekbare stemgeluid van Sanne een prachtig trio vormen, waarin openheid en stilte een belangrijke plaats innemen.

U kunt zich inschrijven door te mailen naar harry@rhapsody.nl. De plaatsen worden via loting beschikbaar gesteld. Al deze prachtige opnamen worden medio 2016 leverbaar zowel op LP als hoge-resolutie download en analoge mastertape.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16