High-End SUPERSET: MOFI, MBL, Primaluna, MIT, Pro-Ject

– Superset? Vertel! –

Eén keer in de zoveel tijd heb je een aantal producten staan waarvan je denkt: hoe zouden die in combinatie met elkaar klinken?
Niets leukers dan in zo’n geval een testopstelling te maken en deze te tunen en tweaken totdat er een sound ontstaat die je verrast. Dit keer stonden we versteld van onderstaande superset.

MOFI draaitafel

MoFi turntableMoFi staat voor Mobile Fidelity electronics. Al vijftig jaar komen de best-klinkende platen uit hun Mobile Fidelity Sound Lab studios.

 

MoFi focust zich daarom ook op de meest optimale thuisweergave die originele masteropnames zo goed als evenaart. Al met al een uitzonderlijke draaitafel.

 

> MOFI draaitafel – € 1800 (incl. element)

 


PrimaLuna EVO 300 buizenversterker

PrimaLuna Evo 300 buizenversterkerDeze EVO 300 is ontwikkelt door het Nederlandse Durob Audio. PrimaLuna wil het bezit van een buizenversterker zo eenvoudig voor je maken zodat je geen excuus meer hebt om je droom van zo’n versterker te realiseren.

 

> PrimaLuna EVO 300 buizenversterker – € 4150

 


Pro-Ject Tube Box S2

Pro-Ject Tube Box S2 phono-voorversterker

Deze mini phono-voorverstreker van biedt veel instellingsmogelijkheden (onder andere voor soorten elementen). De Tube Box S2 kan dan ook naadloos in vele  set-samenstellingen worden ingezet. Een klein pareltje met heel scala aan variabelen.

> Pro-Ject Tube Box S2 phono-voorversterker – € 200

MBL 126 speaker

MBL 126 speakers – pianozwart lak

Telkens weer overrompelend is de unieke live-ervaring van de omnidirectionele luidsprekers van MBL. Ze zijn absolute leider op het gebied van radialspeakers. Ze hebben inmiddels de high-end wereld weten te overtuigen met de betovering van hun speakers. 

 

 Het is aan jou – de muziekliefhebber – om het zelf te ontdekken. 

 

> MBL 126 omnidirectionele speakers – € 11.750

MIT bekabeling

MIT maakt al 35 jaar gebruik van passieve correctienetwerken. Fouten die inherent optreden in kabels en voorspelbaar zijn kunnen gecorrigeerd worden. Dit leidt tot verbindingen die op een spectaculaire wijze onspectaculair hun werk doen met een geweldig resultaat.

  • > MIT luidsprekerbekabeling EVO Three – € 1100 per set van 3 meter
  • > MIT interlink EVO Three RCA – € 770/meter
  • > AudioQuest power cord Blizzard – € 575 

 


Natuurlijk zijn er in deze prijsklasse
diverse variaties op een thema mogelijk.
Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Let’s start the music and play!

> Hier zie je deze superset in actie! <

Je kan natuurlijk ook een afspraak maken en langskomen om jezelf te overtuigen.

De set staat klaar, met fijne muziek en de heerlijkste koffie van het Gooi!

lotus-rhapsody

• Kom langs in onze winkel om onze merken en producten live te ervaren.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).

• Of maak een afspraak.

CONTACT

bericht
Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16