dCS Bartók DA converter & streamer

dCS Bartók DA converter & streamer

dCS Bartók DA converter & streamer

Ontworpen en gemaakt in Groot-Brittannië volgens de hoogste kwaliteitsnormen, bezit Bartók de ontwerp-elementen van het bekroonde Rossini-assortiment. De Bartók-firmware is eenvoudig te updaten via CD, USB of de nieuwe geautomatiseerde downloadfunctie. Waardoor de prestaties van Bartók tijdens zijn levensduur up-to-date blijven. 

Luisteren naar digitale muziek via het Bartóksysteem is een duizelingwekkende ervaring. De algemene kenmerken van dCS-weergave; precisie, detail, meeslepend en aantrekkelijk geluid zijn er allemaal, samen met een natuurlijke muzikaliteit die trouw is aan de originele opname. Met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16