5 September: Rattle That Lock

David Gilmour’s “Rattle That Lock” krijgt zijn primeur zaterdag 5 september bij Rhapsody!

David Gilmour’s lang verwacht nieuw soloalbum zal zijn primeur hebben bij Rhapsody. De officiële release is 18 september, maar wij mogen hem als enige op zaterdag 5 september helemaal draaien. Vorig jaar was dat “Endless River” van Pink Floyd, wat bij ons zijn primeur had en in de zomer de nieuwe “Amused to Death” van Roger Waters. En nu David Gilmour! We kunnen lang en breed uitbreiden over het hele verhaal, maar de proof of the pudding is in the eating. Wij zijn trots dat we deze primeur hebben en met jullie kunnen delen.

En natuurlijk draaien we dit op een super-high-end set, bestaande uit; Magico S5, de nieuwe Spectrals, MIT, dCS en een Dr. Feickert draaitafel.

Zoals jullie weten staat de koffie klaar, de show is van 10:00u tot 16:00u! Voor elke bezoeker hebben we nog een informatiemap van deze nieuwe release.

Muzikale groet,
Michael en Harry

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16