Analogue Desire

We gaan misschien bij Rhapsody een beetje ver met analoog.. Op dit moment zijn we zelfs een label aan het opzetten waarmee we pure analoge opnames maken die eind dit jaar het daglicht gaan zien! Deze opnames zullen op LP, Tapes en op hoge resolutie downloads te verkrijgen zijn. Daarom hebben we onze collectie draaitafels aanzienlijk uitgebreid en hebben de wereldtop vast in ons assortiment staan (dus niet geleend!)

Onder andere: Dr. Feickert, Ikeda, Ortofon, Pro-Ject, Shelter, Benz, Kiseki, EAT, Graham, Moon, Pass Labs, Reed, en als absolute top TechDAS uit Japan.

Heb je interesse? Maak dan een afspraak!

Volg onze nieuwsbrief voor alle analoge shows!

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16