29 okt: SONUS FABER Amati Futura – super-aanbieding-show

zaterdag 29 oktober van 10.00 – 16.00 uur

De Futura is niet alleen qua design één van de mooiste luidsprekers maar muzikaal een
favoriet bij Rhapsody. In de prijsklasse van € 24.500,- is dit misschien wel een van de meest volwassen luidsprekers die wij in huis hebben.
Dus doen we weer een geweldige show met deze Futura. Maar niet zomaar, want we hebben een aantal sets ‘nieuw in doos’ voor een speciale prijs ingekocht en kunnen deze tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.
We laten natuurlijk eerst horen hoe goed de Futura klinkt en dat doen we met Constellation Inspiration voor- en eindversterker, de geweldige DAC de Dave van Chord, de nieuwste Aurender en dr. Feickert draaitafel.
Onze aanbieding geldt slechts voor een aantal sets ‘nieuw in doos’. De prijs is normaal € 24.500,- en nu € 16.900,-.

Wil je liever een privé demo?
Bel ons dan gerust.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16