27 oktober: exclusieve luistersessie The White Album – 50th anniversary edition

The White Album 50th anniversary edition - The Beatles

zaterdag 27 oktober van 11.00 – 16.00 uur

9 november verschijnt de 50th anniversary editie van The White Album. Speciaal voor onze klanten en fans mogen wij 27 oktober al, als eerste in Nederland deze compleet geremasterde editie van dit legendarisch dubbelalbum bij ons laten horen. Met iconische nummers zoals: Helter Skelter, Happines is a warm gun, Back in the USSR, While my guitar gently weeps en nog veel meer. Uniek!

Historisch kan The White Album gezien worden als het eerste album waarop merkbaar was dat de band uit elkaar groeide. Veel nummers zijn namelijk bijna soloprojecten.
Wat interessant is, is dat deze heruitgave onder andere de bekende ESHER DEMOS bevat. Dit is een 27 nummers bevattende ‘Beatles Unplugged’ album. Negentien van die nummers dienden als demo’s voor songs die later op het album terecht kwamen. Voor deze heruitgave is gebruikt gemaakt van de originele 4-track-opnames. 

We kunnen je verzekeren dat het een bijzondere muzikale fijn­proevers-dag wordt. Wees welkom!
Michael, Harry & Gerard ontvangen je graag en zorgen voor de muziek, een goed verhaal en legendarische koffie!
Yeah… yeah… yeah…

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16