20 Februari: Il Cremonese & Mola-Mola

Rhapsody presenteert de nieuwe Sonus Faber Il Cremonese met de Mola-Mola Makua en Kaluga voor- en eindversterkers.

De naam van deze nieuwe Sonus Faber is niet alleen een homage aan de beroemdste viool van Stradivari genaamd Il Cremonese, maar ook de viering dat deze 300 jaar oud is. Natuurlijk is dit nieuwste wonder van Sonus Faber een juweel en een terechte homage aan Stradivari. Technologische hoogstandjes gecombineerd met een prachtig design wat we gewend zijn van Sonus Faber. Il Cremonese is een absoluut muzikaal hoogtepunt van dit prachtige merk, en wij zijn in Nederland de exclusieve dealer van deze luidspreker.

Op zaterdag 20 februari gaan we de Il Cremonese combineren met de nieuwe Mola-Mola voor- en eindversterkers die ontworpen zijn door Bruno Putzeys. Bruno’s voorversterker, de Makua, is een extreem transparante open klinkende voorversterker en heeft de mogelijkheid voor een ingebouwde DAC en een phonostage. De ingebouwde DAC laten we u horen met de Aurender W20 en de phonostage met de draaitafelcombinatie van Dr. Feickert met Ikeda arm en Shelter element. Voor de vinyl-liefhebbers heeft de phonostage elke EQ setting die er bestaat. De Kaluga mono eindversterkers zijn de beste wat er op klasse D technologie te koop is. Wij bij Rhapsody zijn zeer verrast over de muzikale kwaliteit van deze versterkers. Een dag vol muziek en koffie!

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16