20 & 21 Maart: Naim Statement

Met enige trots presenteren wij voor het eerst in Nederland Naim’s referentieversterkers, de NAC S1 preamplifier en de NAP S1 mono power amplifier. Dit is een werkelijke tour de force in engineering en een absoluut hoogtepunt in muziekreproductie.

Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart staat dit wonder bij Rhapsody opgesteld met de TAD Reference One en natuurlijk de NDS/Unitiserve als bron. In de andere ruimte staat de Naim 500 series opgesteld met de TAD CE1 luidspreker.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16