2 december: Alan Parsons bij Rhapsody

EXCLUSIVE LISTENING SESSION
THE ALAN PARSONS PROJECT – EYE IN THE SKY – BOX SET

We doen graag speciale dingen voor onze klanten en fans. Deze keer bieden Sony, Alan Parsons èn Rhapsody je de mogelijkheid om als eerste de compleet geremasterde re­issue van Alan Parsons’ legendarische ‘Eye In The Sky’ te komen luisteren. Maar daar bovenop heb je de gelegenheid om met Alan Parsons te spreken en vragen te stellen. We hebben via een Facebook-live-stream direct contact met hem in California. Uniek!

Gedurende de dag spelen we het album in; stereo, digitaal, half-speed-mastered 45rpm vinyl en de 5.1 surround mix op Blu-ray. Voor deze gelegenheid stellen we een plaatje van een set samen, waardoor dit iconische album helemaal tot zijn recht kan komen. Je weet dat je dat aan ons kan overlaten.

Het wordt een bijzondere muzikale fijnproevers-dag. Wees welkom! Michael, Harry & Gerard ontvangen je graag en zorgen voor de ‘high-end’ koffie!

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16