12 en 13 oktober: Sonus Faber LIMITLESS IMMERSION AIDA 2

Sonus Faber LIMITLESS IMMERSION AIDA 2

Italiaanse hartstocht, schoonheid en perfectie, de heilige drie-eenheid volgens Sonus Faber. Met een verleidelijk en oogstrelend design dat voortvloeit uit de zoektocht naar de vormen die het beste akoestische resultaat leveren. En geluidstechnisch gezien een ultiem en ambachtelijk innerlijk.
Met deze AIDA 2 laat het Italiaanse Sonus Faber menig Amerikaans merk achter zich. Deze geweldenaar verbaast en overrompelt.

We gaan ze laten horen in combinaties waar je van zult smullen. Met de nieuwe Nagra HD line versterkers, TechDas Air Force 5 met tangiale Reed- en Grado-Epoch-element en de uitzonderlijke Naim ND 555 streamer en DAC.

Lees hier de review van Stereophile: https://www.stereophile.com/content/sonus-faber-aida-loudspeaker.

Michael, Harry, Gerard en deze AIDA’s staan voor je klaar.
Laat deze kans niet schieten. We zien jullie graag:
12 oktober van 13.00 – 17.00 uur
13 oktober van 10.00 – 16.00 uur

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16