[title text=”THRAX AUDIO buizenversterkers” tag=”h2″ color=”#ffffff” text_align=”center”]

THRAX Audio exceptional attention to detail

Learning from legacy. The works of Japanese tube gurus are a source of inspiration for us. Shishido San’s designs with transmission triodes manifested trough Wavac Audio and Kondo San’s creations at Audio Note Japan are the best examples of the Japanese vacuum tube art currently in production and the different approaches taken to achieve the same goal.
Their attention to detail and manufacturing quality inspired us to try and do better.
Beauty is beyond the obvious.

 


Rhapsody over THRAX buizenversterkers

thrax-Libra

De geschiedenis van het gebruik van buizen in audio-reproductie reikt ver terug. Het lijkt een klassieke techniek, maar heeft zich meer dan eens bewezen en we kunnen je zeggen, het doet ons analoog-hart steeds weer sneller kloppen.

 

Thrax Audio werd in 2010 opgericht door Rumen Artarski na zijn carrière als studiotechnicus en vertegenwoordiger voor veel gerenommeerde audio-merken. Zijn ervaring en passie inspireerde hem om zelf apparatuur te ontwikkelen.
Thrax Audio heeft als basis de klassieke buizentechnologie, maar nu met gebruik van ultramoderne technieken en materialen om een ​​luisterervaring te creëren die nauwelijks van het origineel te onderscheiden is.

 

Muziek is noten en pauzes die klank en stilte vertegenwoordigen. De kwaliteit en kwantiteit van de stilte tussen de noten is net zo belangrijk als de toonhoogte en het timbre van de noten zelf.
Waarom zouden we dan genoegen nemen met de stilte van onze kostbare high-endsets die niet helemaal stil is, want als deze wordt verbeterd is de grotere levendigheid van het geluidsbeeld meteen duidelijker en gewoonweg verbazingwekkend wanneer deze bijna helemaal echt stil is. Hoe zuiverder de stilte en het signaal, hoe indrukwekkender de luisterervaring met Thrax buizenversterkers.

 

Wij zijn vereerd dit merk exclusief voor Nederland te mogen voeren.


>>> www.thrax.bg

Harry en Michael van Rhapsodylotus-rhapsody
Harry en Michael zijn het gezicht en de drijfende krachten achter RHAPSODY

Beiden hebben veel kennis opgedaan als klankregisseurs van klassieke en jazz-opnamen. Die ervaring is nog steeds van grote invloed op de af- en samenstelling, – de ‘tuning’ – van een high-end-set. En van absoluut belang om klanten op de juiste manier advies te geven.

Rhapsody is geen gewone winkel maar een bruisende ontmoetingsplaats waar muziek- en audioliefhebbers zich thuis voelen. Rhapsody heeft ook een neusje voor bijzondere producten en het signaleren van relevante innovaties in de high-end-wereld.


• Kom langs in onze winkel om onze merken en producten live te ervaren.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).

• Of maak een afspraak.

CONTACT

bericht