[title text=”SCHNERZINGER – field elimination” tag=”h2″ color=”#ffffff” text_align=”center”]

Schnerzinger

Schnerzinger
interference-free signal transmission

De productontwikkeling van Schnerzinger was in de afgelopen jaren een lange en intensieve zoektocht naar het perfecte geluid door middel van storingsvrije signaaloverdracht die moest resuluteren in een ongeëvenaarde luisterervaring.

De ontwikkelingsfocus was de selectie van perfecte onderdelen, technische optimalisatie en de ideale samenstelling van alle componenten tot het ultieme eindproduct.

De SCHNERZINGER-technologieën ATOMIC BONDING, GIGA PULSE en BIDIRECTIONAL zijn het resultaat.

 

Schnerzinger LOGO

 


Rhapsody over Schnerzinger

Voor ons is dit de meest revolutionaire ontwikkeling op gebied van de high-end-audio van de laatste vijf jaar. Field elimination betekent het filteren en verwijderen van smog, die wordt veroorzaakt door elektro-magnetische velden.

Ja, er zijn andere producten die ook goed presteren, maar Schnerzinger gaat vele stappen verder. Van field elimination protectors, atomic bonding kabels tot ground protectors.

Schnerzinger is een klein high-tech bedrijf, die zich al 10 jaar met het elimineren van storende straling bezighoudt. En met een verbazingwekkend resultaat.

Alle grote sets die wij de afgelopen 35 jaar hebben aangesloten, hebben wij met deze producten tot grote hoogte op kunnen stuwen. Tijdens onze demo-shows zijn alle sets voorzien van Schnerzinger-producten. Ook bij onze plaatopnames is Schnerzinger niet meer weg te denken. Het resultaat is schokkend.


>>> schnerzinger.com

Harry en Michael van Rhapsodylotus-rhapsody
Harry en Michael zijn het gezicht en de drijfende krachten achter RHAPSODY

Beiden hebben veel kennis opgedaan als klankregisseurs van klassieke en jazz-opnamen. Die ervaring is nog steeds van grote invloed op de af- en samenstelling, – de ‘tuning’ – van een high-end-set. En van absoluut belang om klanten op de juiste manier advies te geven.

Rhapsody is geen gewone winkel maar een bruisende ontmoetingsplaats waar muziek- en audioliefhebbers zich thuis voelen. Rhapsody heeft ook een neusje voor bijzondere producten en het signaleren van relevante innovaties in de high-end-wereld.


• Kom langs in onze winkel om onze merken en producten live te ervaren.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).

• Of maak een afspraak.

CONTACT

bericht