[title text=”REED draaitafels en armen” tag=”h2″ color=”#ffffff” text_align=”center”]

REED: for painting on silence

Sharing our passion for music is what we do every day.
Creating, innovating, designing and building… And starting it all over again.
Our concept is based on physics, where mechanics, acoustics and electronics combine into one system.

REED logo


Rhapsody over REED draaitafels en armen

reed-tonearm-turntable

Het leest als een sprookje: ‘raketgeleerde ontwerpt de meest geavanceerde draaitafels en tangentiale armen’. We hebben het dan over Vidmnatas Triukas. Hij was wetenschapper en werkzaam op het gebied van akoestiek en ultrasound en de toepassing daarvan in lange-afstand-raketten.

 

Met zijn kennis, ervaring en liefde voor muziek ontwikkelde hij met een groepje bevriende liefhebbers een geavanceerde draaitafel, met onder andere automatische toeren-calibratie. En een arm die een plaat vanaf de eerste tot de laatste groef zonder af-wijkingen weergeeft. Stabiliteit en precisie tot in het uiterste doorgevoerd.

 

Reed is inmiddels een serieus bedrijf geworden met als uitgangspunt dat niets de meest optimale betovering en beroering die muziek teweegbrengt, in de weg mag staan. En daar herkennen wij ons in en zijn dan ook trots om deze producten in ons assortiment te hebben. 


>>> reed.lt

Harry en Michael van Rhapsodylotus-rhapsody
Harry en Michael zijn het gezicht en de drijfende krachten achter RHAPSODY

Beiden hebben veel kennis opgedaan als klankregisseurs van klassieke en jazz-opnamen. Die ervaring is nog steeds van grote invloed op de af- en samenstelling, – de ‘tuning’ – van een high-end-set. En van absoluut belang om klanten op de juiste manier advies te geven.

Rhapsody is geen gewone winkel maar een bruisende ontmoetingsplaats waar muziek- en audioliefhebbers zich thuis voelen. Rhapsody heeft ook een neusje voor bijzondere producten en het signaleren van relevante innovaties in de high-end-wereld.


• Kom langs in onze winkel om onze merken en producten live te ervaren.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).

• Of maak een afspraak.

CONTACT

bericht