[title text=”MBL unique high-end-audio” tag=”h2″ color=”rgba(0,0,0,0.6)” text_align=”center”]

MBL about MBL – acoustic devices:
Maximum Quality – Made in Germany

MBL logoMBL develops and manufactures all components in our own factory in Germany. That is how we are able to warrant the strictly controlled quality of our equipment. It also enables us to react to innovations with great flexibility. We exclusively use trusted high-end technology combined with solid, high-quality materials. Our quality is in worldwide demand. You can purchase MBL products in more than 40 countries.


Rhapsody over MBL

We moesten alle onze vooroordelen over rondstralende luidsprekers laten varen toen MBL hun speakers als demo bij ons afleverde. We werden compleet overrompeld door de unieke live-ervaring van deze luidsprekers.
Juergen Reis de ontwerper van MBL, weet grenzen te verleggen als het gaat over electronica en akoestisch ontwerp. 

MBL is de afgelopen dertig jaar een belangrijke speler geweest bij de innovaties in de high-end-audio. MBL stond aan de basis en heeft deze mede vormgegeven. Ze zijn pioneers met een bijzondere drive: de ultieme match tussen technologie en kwaliteit.
Er was een tijd dat de radiale speaker slechts een schetsmatig-idee was. Velen dachten dat het niet zou werken totdat MBL het patent ervoor kreeg. Na talloze awards in die dertig jaar zijn ​​duizenden audiofielen over de hele wereld met deze techniek dichter bij de betovering van hun geliefde muziek gekomen.

MBL 101E MKIIHet doel van MBL is onveranderd: de ontwikkeling van ’s werelds meest geavanceerde luidsprekers en audioweergave-apparaten met een kwaliteitsstandaard die boven alles uitstijgt. Elk afzonderlijk MBL-onderdeel is handwerk. Ontwerp, ontwikkeling, productie, testen en beluisteren – van idee tot voltooiing. Het is aan jou – de muziekliefhebber – om het resultaat te beoordelen. Leidend principe voor MBL is u te betoveren door de muziek.

Nu exclusief voor Nederland bij ons te verkrijgen.


>>> www.mbl.de

Harry en Michael van Rhapsodylotus-rhapsody
Harry en Michael zijn het gezicht en de drijfende krachten achter RHAPSODY

Beiden hebben veel kennis opgedaan als klankregisseurs van klassieke en jazz-opnamen. Die ervaring is nog steeds van grote invloed op de af- en samenstelling, – de ‘tuning’ – van een high-end-set. En van absoluut belang om klanten op de juiste manier advies te geven.

Rhapsody is geen gewone winkel maar een bruisende ontmoetingsplaats waar muziek- en audioliefhebbers zich thuis voelen. Rhapsody heeft ook een neusje voor bijzondere producten en het signaleren van relevante innovaties in de high-end-wereld.


• Kom langs in onze winkel om onze merken en producten live te ervaren.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).

• Of maak een afspraak.

CONTACT

bericht