[title text=”FRANCO SERBLIN passion for music and instruments” tag=”h2″ color=”#ffffff” text_align=”center”]

Franco Serblin speakers Franco-Serblin-Ktêma

Passion for music and instruments

“My passion for music, as well as my interest for musical instruments and their materials, heve lead my research since the early ’80. Lutes and violin, through the use of wood, strings, their forms and harmony of their constitution, have inspired my systems.”

Communicate using the language of music

“To be able to communicate, using the language of music, those feelings that cannot be narrated with the most private of words.”

logo fanco serblin

 


Rhapsody over Franco Serblin

“Sometimes we stand in awe, praising the beauty of the music.”

 

Met fijnzinnig vakmanschap en een scherpzinnig gevoel voor innovatie ontwikkel Franco Serblin zijn speakers. Een lijn die vanuit het verleden wordt doorgetrokken en de vernieuwingen van deze tijd integreert. Voor Franco Serblin staat centraal: de extase van een ongekende muzikale ervaring. 

Als een merk zulke uitgangspunten hanteert en waar weet te maken, kunnen wij niet anders dan dit merk in al zijn finesses voor jullie uitlichten. Franco Serblin bewijst zich zoals een Stradivarius, als een onbetwistbare referentie.

Nu exclusief voor Nederland bij ons te verkrijgen.


>>> www.FrancoSerblin.it

Harry en Michael van Rhapsodylotus-rhapsody
Harry en Michael zijn het gezicht en de drijfende krachten achter RHAPSODY

Beiden hebben veel kennis opgedaan als klankregisseurs van klassieke en jazz-opnamen. Die ervaring is nog steeds van grote invloed op de af- en samenstelling, – de ‘tuning’ – van een high-end-set. En van absoluut belang om klanten op de juiste manier advies te geven.

Rhapsody is geen gewone winkel maar een bruisende ontmoetingsplaats waar muziek- en audioliefhebbers zich thuis voelen. Rhapsody heeft ook een neusje voor bijzondere producten en het signaleren van relevante innovaties in de high-end-wereld.


• Kom langs in onze winkel om onze merken en producten live te ervaren.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).

• Of maak een afspraak.

CONTACT

bericht