[title text=”De TUNING van HIGH-END-COMPONENTEN” font_size=”36″ line_height=”” color=”#ffffff” text_align=”center” css=”.vc_custom_1610721102047{margin-top: 0px !important;margin-right: 90px !important;margin-left: 90px !important;padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;background-color: rgba(0,0,0,0.5) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;border-radius: 20px !important;}”]
De MOOISTE COMPOSITIE van COMPONENTEN

Het essentie voor Rhapsody is de ‘tuning’: hoe stel je een set samen, hoe stem je dat op elkaar af en hoe werk je dat uit bij de klant thuis. Deze vragen zijn de ingrediënten waarmee we een topset samenstellen die de verwachtingen van onze klant weet te overtreffen.

 

We hebben een groot assortiment van betaalbaar tot extreem exclusief. Waar het in alle gevallen op aankomt is het inregelen en afstemmen van de componenten. Een kunst die niet stopt met een naald-balans of de juiste instelling van overhang en azimut. Nee, dan begint het fascinerende spel van tunen en sound maken pas. Een kunde die Harry en Michael zowel technisch als muzikaal tot in de vingertoppen beheersen.

 

De ‘compositie’ van componenten, waarbij de sound van de combinatie boven het geheel gaat uitstijgen.
Kortom, zoek je een set waarbij het geheel veel meer is als de optelsom van ingrediënten, bel ons voor een advies op maat.


Hier vind je een overzicht van alle merken en producten die we in ons assortiment voeren.

  • lotus-rhapsodyKom langs in onze winkel om onze merken en producten live te ervaren.
  • Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).
  • Of maak een afspraak.

CONTACT

bericht